Anlık Hava Durumu

Weather Data Source: Ankara weer deze week

Döviz eklenti

Muharrem İnce Adaylıktan Çekilecek Mi ? Adaylığı Kimin İşine Yarıyor ?

 

   Son günlerde çok fazla Muharrem İnce'nin oyları bölmemesi adına CHP’ye katılması gerektiği iddalarını görmekteyiz. Peki gerçekten Muharrem İnce’nin adaylıktan vazgeçmesi muhalefetin yararına mı ?

 


Muharrem İnce Adaylıktan Çekilecek Mi ? Adaylığı Kimin İşine Yarıyor ?



       Herkesin bildiği üzere 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimini %52 gibi büyük bir çoğunluk ile Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan işi ikinci tura bırakmadan kazandı. O dönem 2 adayın rekabetinden ziyade, Merak Akşener, Selahattin Demirtaş gibi adaylar da vardı.


  Bu adaylara rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın %52 gibi büyük bir çoğunluğun oyuyla kazanması muhalif cephesinde "acaba bu seçimde oyları bölmemeli miyiz" sorusunu karşımıza çıkarıyor.



 Anketlerde Durum Nedir ?



  Yapılan son anketlere göre aday sayısının fazla olması Cumhur İttifakı cephesindeki oy oranlarının düştüğü yönünde. Anket firmaları ise bu durumun sebebini aday çeşitliliğinin artmasıyla beraber kararsız kesimin de oylarının muhalefet tarafına geçmesiyle ilişkilendiriyor.

      



Muharrem İnce Adaylıktan Çekilecek Mi ? Adaylığı Kimin İşine Yarıyor ?


 Muharrem İnce Seçimden Çekilecek Mi ?


       Bir telefon, Bir otobüs bir de siz gençler diyerek yola çıkan Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesi beklenmemekle beraber son 1 ayda parti üye sayısının kat ve kat artması, deprem bölgesindeki çalışmaları ile beraber popülaritesi artan Sayın Muharrem İnce’yi destekleyenler 13. Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağına kesin gözüyle bakıyorlar.  

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.