Anlık Hava Durumu

Weather Data Source: Ankara weer deze week

Döviz eklenti

CS:GO Source 2 Güncellemesi Ne Zaman Gelecek ? Güncelleme Dosyaları Görüldü !

 CS:GO Oyununun Amacı Nedir ?


Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), 21 Ağustos 2012 tarafından Valve Corporation tarafından geliştirilen bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyuncular iki takımdan birine katılır: Teröristler ve Anti-Teröristler. Teröristler bomba kurarak veya rehine alarak Anti-Teröristleri mağlup etmeye çalışırken, Anti-Teröristler teröristlerin bomba kurmasını veya rehine almasını engellemeye ve tüm teröristleri etkisiz hale getirmeye çalışır.



CS:GO Source 2 Güncellemesi Ne Zaman Gelecek ? Güncelleme Dosyaları Görüldü !



CS:GO, birçok farklı oyun modu, harita ve silah seçeneği sunar. Ayrıca, oyun içi ekonomi sistemiyle birlikte gelir, oyuncular oyun içi para kazanabilir ve silah veya ekipman satın alabilirler. CS:GO, dünya çapında geniş bir oyuncu kitlesi tarafından oynanmaktadır ve profesyonel oyuncuların katıldığı turnuvalar düzenlenmektedir.


Source 2 Güncellemesi Ne Zaman Gelecek ?


Nvidia sürücülerinde ortaya çıkan cs2.exe ve sonrasında gelen DOTA 2 güncellemesinde CS:GO kodlarının bulunması üzerine insanların aklında "Source 2 mi geliyor ?" sorusu oluşmaya başladı. Peki Source 2 ne zaman gelecek ?


CS:GO Source 2 Güncellemesi Ne Zaman Gelecek ? Güncelleme Dosyaları Görüldü !


FACEIT, ESL ve HLTV gibi önemli kuruluşlarının da paylaşım yapması üzerine, Source 2 bir iddia olmaktan çıktığını gösteriyor. Son güncellemelerle birlikte cs2.exe dosyasının eklenmesinin SteamDB üzerinden görülmesiyle birlikte yakın zamanlarda Source 2 güncellemesinin oyuna eklenmesinin beklendiğini söyleyebiliriz.


Ayrıca araştırmaları ile tanınan Gabe Follower ve Aquarius'un da paylaşım yapması üzerine hareketliliğin arttığını da söyleyebiliriz. Henüz resmi bir açıklama olmasa da Valve'nin duyurusu bekleniyor.



Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.