Anlık Hava Durumu

Weather Data Source: Ankara weer deze week

Döviz eklenti

Ertem Şener Kimdir ? Hangi Okuldan Mezun ? Saç Ektirdi Mi ?

   Özellikle 2022 yılında Galatasaray-Barcelona avrupa maçlarında sunumuyla dikkatleri üzerine çeken Ertem Şener insanların aklında kim olduğu sorusunu bırakıyor.  Peki popüler sunucu Ertem Şener kimdir ?    


Ertem Şener, Türk gazeteci, yazar ve televizyon sunucusudur. 1967 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Şener, gazetecilik kariyerine 1988 yılında Güneş gazetesinde başladı. Daha sonra Milliyet, Star ve Sabah gibi gazetelerde spor yazarı olarak çalıştı.



1999 yılında televizyonculuğa adım atan Şener, Show TV'de yayınlanan "Maraton" programını hazırlayıp sundu. Daha sonra aynı kanalda "Şampiyonlar" programını yaptı. 2001 yılında ATV'ye geçen Şener, burada "Futbol ve Yıldızlar" programını sundu. 2002 FIFA Dünya Kupası'nın da Türkiye'de yayın haklarını alan Şener, bu turnuvanın yayınını da yaptı.



Ertem Şener Kimdir ? Hangi Okuldan Mezun ? Saç Ektirdi Mi ?



2003 yılında NTV Spor'un kurulmasıyla birlikte bu kanalda çalışmaya başlayan Şener, "Spor Servisi" programını hazırlayıp sundu. Daha sonra NTV Spor Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yaptı. 2012 yılında Beyaz TV'ye geçen Şener, "Ertem Şener İle Baş Başa" programını hazırlayıp sundu.


Ertem Şener Kimdir ? Hangi Okuldan Mezun ? Saç Ektirdi Mi ?


Ertem Şener, futbol yazarlığı yanı sıra siyaset ve ekonomi gibi konularda da yazılar yazmaktadır. "Köşe Kapmaca" adlı kitabıyla da bilinmektedir. Türk spor yayıncılığına yaptığı katkılar nedeniyle birçok ödül almıştır.

Ertem Şener Saç Ektirdi Mi ?



Ertem Şener, saç ekimi yaptıran ünlüler arasında yer almaktadır. Kendisi saçlarında yaşadığı dökülme sorununa karşı saç ekimi yaptırmış ve sonrasında bu konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştur.


Ertem Şener'in saç ekimi operasyonunu yaptırdığı dönemde, saç ekimi işlemleri oldukça popüler hale gelmişti ve birçok ünlü isim de bu işlemi yaptırmıştı. Şener, kendisiyle yapılan bir röportajda saç ekimi operasyonunu neden yaptırdığını şöyle açıklamıştır: "Benim de yaşım ilerliyor, saçlarım dökülüyordu ve bu durum beni rahatsız ediyordu. Bu yüzden saç ekimi yaptırmaya karar verdim."


Ertem Şener'in saç ekimi operasyonu sonrasında saçları daha yoğun ve sağlıklı bir görünüme kavuşmuştur. Bu konuda da açıklamalar yaparak, "Benim için en önemli şey sağlıklı ve doğal görünümlü saçlara sahip olmaktı. Saç ekimi operasyonu sonrasında bu isteğime kavuştum ve sonuçtan oldukça memnun kaldım." demiştir.


Ertem Şener gibi saçlarında dökülme sorunu yaşayan kişiler için saç ekimi, etkili bir çözüm olabilir. Ancak saç ekimi operasyonu öncesinde uzman bir doktorla görüşmek ve doğru bir klinik seçmek önemlidir. Ayrıca operasyon sonrasında da doktorun önerilerine uygun şekilde hareket etmek, başarılı bir sonuç almak için gereklidir.



Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.