Anlık Hava Durumu

Weather Data Source: Ankara weer deze week

Döviz eklenti

Macron Alım Gücü Sorusunda Saatini Çıkardı ! Macron'un Saati Kaç Euro ? Emmanuel Macron Kimdir ?

  

  Fransa'da yaşanan olaylar sonrası gündem olan Emmanuel Macron, bir skandala daha imza attı. Bir program esnasında alım gücü sorusunun sorulması sonrasında saatini kolundan çıkartan Macron, tepkileri üzerine çekti.



Macron Alım Gücü Sorusunda Saatini Çıkardı ! Macron'un Saati Kaç Euro ?  Emmanuel Macron Kimdir ?



Emmanuel Macron Kimdir ?



Emmanuel Macron, 21 Aralık 1977 tarihinde Fransa'nın Amiens şehrinde doğmuştur. Fransız siyasetçi, ekonomist ve hukukçu olarak tanınır. 2017 yılından beri Fransa cumhurbaşkanı olarak görev yapmaktadır.


Macron, lise eğitimini Paris'teki Henri-IV Lisesi'nde tamamladıktan sonra, Paris Nanterre Üniversitesi'nde felsefe okudu. Ardından, Paris Siyasal Bilgiler Enstitüsü'nde eğitimine devam etti ve École nationale d'administration'dan mezun oldu.


2004 yılında Fransa Hazine Bakanlığı'nda işe başladı ve sonrasında Rothschild & Cie Banque adlı yatırım bankasında çalışmaya başladı. 2012 yılında, François Hollande'ın başkanlığı döneminde, Fransa Ekonomi Bakanı olarak atandı.


2016 yılında, kendi siyasi partisi En Marche! (Yürüyüş!)'i kurarak cumhurbaşkanlığı seçimlerine katıldı. Seçimleri kazanarak, 2017 yılında Fransa cumhurbaşkanı oldu.


Macron, genellikle liberal ve Avrupa yanlısı görüşleriyle tanınır. Ayrıca, çevre ve iklim değişikliği konularında da aktif bir rol oynamaktadır.



Alım Gücü Sorusunda Saatini Çıkarttı !



Macron Alım Gücü Sorusunda Saatini Çıkardı ! Macron'un Saati Kaç Euro ?  Emmanuel Macron Kimdir ?



   Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un canlı yayında emeklilik süresini 2 yıl uzatan  'Emeklilik reformu yasa tasarısını' savunmak için "Asgari ücretliler çok iyi geçiniyor" sözleri esnasında 80 bin euro değerindeki saatini masa altında çıkartması büyük tepkilere yol açtı. 

 Fransa'da Ocaktan bu yana süren grev ve protestolar, hız kesmeden devam ediyor.


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.